Financijska pismenost

Financijska pismenost

TeleDoc - online liječnička podrška 24/7

Za korak više u brizi za zdravlje, u ovom nepredvidivom periodu potrebna je dostupnost liječnika koji nas može profesionalno savjetovati, a vrijeme pandemije je, između ostalog, obilježeno i smanjenom dostupnosti zdravstvenih usluga.
Početkom 2022. godine Wiener je u svojoj ponudi predstavio novi, inovativni proizvod koji omogućava upravo to - adekvatno liječničko savjetovanje, bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Dodatno zdravstveno osiguranje - preuzimanje kontrole nad korištenjem zdravstvenih usluga

Pokriće usluga u vrijeme kada vam je ona potrebna je upravo najvažniji argument za ugovaranje police dodatnog zdravstvenog osiguranja. Ovaj tip dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pokriva trošak zdravstvenih usluga izvan sustava obveznog zdravstvenog osiguranja, na način da osiguratelj izdaje uputnicu i klijent obavlja usluge koju u cijelosti plaća osiguratelj. 

Potres i osiguranje imovine

Čak 87% građana Hrvatske živi u vlastitom stanu ili kući, no tek 25% njih ima neku vrstu osiguranja imovine.

11.06.2021.

Prijevremeni raskid police osiguranja života

Kako se razne životne okolnosti mogu mijenjati, na žalost, može doći i do smanjenja vlastitih primanja. Daljnje plaćanje ugovorenog iznosa premije osiguranja života može predstavljati značajan financijski teret u vašem kućnom budžetu.

Mala baza znanja osigurateljnih pojmova

Ukoliko ste do sada sklopili barem jednu policu osiguranja i čitali popratnu dokumentaciju, vjerujemo da ste naišli na pojmove koji vam nisu na prvu bili poznati. Karenca - skadenca, bonus - malus, flexa, franšiza? Vjerujemo da zvuči zbunjujuće, pa smo za lakše snalaženje napravili malu bazu osigurateljnih pojmova. 😊

Vrste i specifičnosti kasko osiguranja

Kasko osiguranje druga je najprodavanija vrsta osiguranja u Hrvatskoj, odmah nakon osiguranja automobilske odgovornosti. Međutim, je li poznavanje te vrste osiguranja u skladu s njegovom zastupljenošću? 
vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb