Sigurna kupnja na Wiener webshopu

Je li vam se ikad dogodilo da u užurbanoj svakodnevnici nemate dovoljno vremena kako bi osobno posjetili osiguratelja te se informirali o ponudi i ugovorili osiguranje? 
Kada se radi o manje uobičajnim i teže razumljivim pokrićima, svakako preporučamo da odvojite dovoljno vremena te nas u osobnom kontaktu upoznate s Vašim zahtjevima i potrebama za osiguranjem, te se detaljno informirate o svim raspoloživim opcijama. 
 
No, ako se radi o pokrićima s kojima ste se već susreli i koji su vam razumljivi, vrijeme možete uštedjeti ugovaranjem osiguranja kroz naš webshop.

Dopunsko zdravstveno osiguranjeputno osiguranje i obvezno auto osiguranje ugovaraju se preko webshopa brzo i jednostavno, iz udobnosti Vašeg doma, za vrijeme vožnje u tramvaju, u redu za preuzimanje paketa, 24/7, gdje i kada je Vama najzgodnije. Sve informacije o pokrićima dostupne su Vam prije i za vrijeme unosa podataka, a za sva pitanja i nedoumice na raspolaganju su Vam kolegice i kolege iz naše korisničke podrške preko live chata.

Svi uneseni podaci zaštićeni su odgovarajućim sigurnosnim certifikatima koji jamče izrazito visoku pouzdanost ovog načina ugovaranja. Wiener webshop koristi sigurne sustave za plaćanje KEKS Pay (aplikacija za siguran i brz transfer novca) i WSPay (osigurava siguran upis i zaštićeni prijenos upisanih podataka o karticama) čime je zajamčena sigurna kupnja.

Ugovorenu policu osiguranja dobivate e-mailom u digitalnom obliku te je kao takvu možete i koristiti (npr. AO policu za registraciju vozila ili policu DZO za pokriće troškova participacije). Obzirom da je cijeli proces bespapiran i obavlja se uz manju interakciju, troškovno je učinkovitiji pa ugovaratelje čekaju posebni popusti i plaćanje povoljnije premije u slučaju ugovaranja putem webshopa.

Pridružite se i vi tisućama naših zadovoljnih klijenata koji su već iskusili pogodnosti brzog, jednostavnog i sigurnog ugovaranja osiguranja kroz webshop, a nemojte zaboraviti ni na posebne popuste koji vas čekaju.

 


vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb