Osiguranje od automobilske odgovornosti

Automobil je rijetko kada samo prijevozno sredstvo. Koliko poslova ne bismo obavili, na koliko putovanja i odmora ne bismo otišli da nema automobila? Zbog toga je važno da se možemo pouzdati u kvalitetu kuće u kojoj smo osigurali vozilo.


Wiener osiguranje VIG nudi vam program osiguranja od automobilske odgovornosti za osobna vozila Moj (o)siguran auto za cijenu po mojoj mjeri, koji omogućuje sljedeća pokrića:

  • zaštitu budžeta od troškova nastalih uslijed prometne nezgode
  • osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja
  • pravnu zaštitu
  • zaštitu stečenog bonusa

U poslovnicama Erste banke možete dobiti informacije o obnovi postojeće ili ugovaranju nove police automobilske odgovornosti i provjeriti ponudu i prednosti koje Vas očekuju s obzirom na:

  1. dob vozača
  2. snagu vozila
  3. registracijsko područje
Kako biste dodatno zaštitili sebe i suputnike u svom vozilu, uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, možete ugovoriti i dodatna pokrića:

Auto nezgoda za vozača i putnike

Osigurajte sebe kao vozača i svoje suputnike od posljedica nesretnog slučaja: trajnog invaliditeta i smrti uslijed nesreće.

AO plus

U slučaju da skrivite prometnu nezgodu nemate pravo na naknadu štete za tjelesnu ozljedu, stoga ugovaranjem Wiener police AO Plus štitite sebe i svoju obitelj u slučaju pretrpljene štete nastale uslijed tjelesnih ozljeda ili smrti:
  • naknada s iznosom osiguranja za pretrpljene duševne boli uslijed smanjenja životne aktivnosti u visini do 19.908,42 EUR
  • naknada s iznosom osiguranja za duševne boli zbog smrti osiguranika u visini od 4.645,30 EUR s obvezom isplate prema srodniku osiguranika

Pravna zaštita

Ugovorom o osiguranju troškova pravne zaštite uslijed uporabe vozila osigurani su troškovi odvjetničkog zastupanja, utvrđeni temeljem Tarife o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika koja je vrijedila u vrijeme poduzimanja radnje. Osiguranik je samostalan u odabiru odvjetnika, pri čemu odabrani odvjetnik mora imati sjedište u mjestu nadležnog tijela koje vodi postupak, a ako u tom mjestu nema više od jednog odvjetnika, tada može odabrati odvjetnika u krugu od 100 km od sjedišta nadležnog tijela. Maksimalni iznos osigurateljne obveze iznosi za osobne automobile 4.645,30 EUR.

Zaštita bonusa

Skrivili ste prometnu nezgodu, a šteta nije velika? Ne želite izgubiti svoj stečeni bonus?
Uz svoju Wiener policu Moj (o)siguran auto ugovorite dodatno pokriće Zaštita bonusa i osigurajte svoj stečeni bonus.

 

Ponuda je informativnog karaktera i vrijedi od 2.4. do 31.5.2024. Pravo na do 50% popusta ostvaruju sve fizičke i pravne osobe koje ugovore Wiener obvezno auto osiguranje u vrijeme trajanja akcijske ponude. Istaknuti iznos popusta odnosi se na osiguranje nezgode za vozača i putnike u osobnim automobilima koje je ugovoreno uz svotu osiguranja od 13.272,78 € za rizik smrti, odnosno 26.544,56 € za rizik trajnog invaliditeta. Uvjete ugovaranja osiguranja provjerite na www.wiener.hr ili u nekom od Wiener prodajnih mjesta.

Dokumenti za preuzimanje

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb