Vizija, misija i vrijednosti

Vizija


Mi vidimo budućnost u kojoj Wiener ima ključnu ulogu u osiguranju svake osobe, doma i tvrtke u Hrvatskoj.

Misija


Naš je cilj omogućiti građanima i tvrtkama miran san osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju.

Vođeni željom da građanima pomognemo ostvariti bezbrižnu budućnost, a tvrtkama stabilan rast i razvoj, odgovorno i dosljedno izvršavamo svoja obećanja pružajući im siguran oslonac u svakom trenutku.

Kontinuirano ulaganje u naše zaposlenike, koji su među najstručnijima na tržištu osiguranja, osigurava zadovoljstvo naših klijenata i stvaranje dugoročnih odnosa koji traju dulje od samih polica osiguranja.

Vrijednosti


Ostvarivanje ciljeva


Visoko postavljeni ciljevi potiču nas na izvrsnost, a dugoročno zadovoljstvo klijenata izvor je svakodnevne motivacije. Držimo do svoje riječi i nikad ne odustajemo. Ono što obećamo - to i ispunimo.

Stručnost


Naš know-how je naša komparativna prednost. Biramo najbolje ljude i ulažemo u zaposlenike, a oni svojom ekspertizom održavaju tradiciju pouzdanog i sigurnog oslonca našim klijentima.

OTVORENOST PREMA PROMJENAMA


Spremno prihvaćamo izazove i uvijek tražimo inovativna rješenja. Ne bojimo se iznijeti vlastita mišljenja kao ni čuti i prihvatiti tuđa. Otvoreni prema novim idejama, usvajamo trendove koji će unaprijediti naše procese i doprinijeti boljim rezultatima.

POZITIVAN STAV


Ulažemo u međuljudske odnose i potičemo otvorenu komunikaciju jer su dobra atmosfera i zadovoljni zaposlenici neizostavan preduvjet dobrog poslovanja. Međusobno si pomažemo i nikad se ne obeshrabrujemo pogreškama.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
Tel: +385/1/371 86 00
Fax: +385/1/371 86 01
 
Služba za marketing i korporativne komunikacije
 
Mail: marketing@wiener.hr