Vizija, misija i vrijednosti

VIZIJA


Mi vidimo budućnost u kojoj Wiener ima ključnu ulogu u osiguranju svake osobe, doma i tvrtke u Hrvatskoj.

MISIJA


Naš je cilj omogućiti građanima i tvrtkama miran san osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju.

Vođeni željom da građanima pomognemo ostvariti bezbrižnu budućnost, a tvrtkama stabilan rast i razvoj, odgovorno i dosljedno izvršavamo svoja obećanja pružajući im siguran oslonac u svakom trenutku.

Kontinuirano ulaganje u naše zaposlenike, koji su među najstručnijima na tržištu osiguranja, osigurava zadovoljstvo naših klijenata i stvaranje dugoročnih odnosa koji traju dulje od samih polica osiguranja.

VRIJEDNOSTI


Ostvarivanje ciljeva


Visoko postavljeni ciljevi potiču nas na izvrsnost, a dugoročno zadovoljstvo klijenata izvor je svakodnevne motivacije. Držimo do svoje riječi i nikad ne odustajemo. Ono što obećamo - to i ispunimo.

Stručnost


Naš know-how je naša komparativna prednost. Biramo najbolje ljude i ulažemo u zaposlenike, a oni svojom ekspertizom održavaju tradiciju pouzdanog i sigurnog oslonca našim klijentima.

Otvorenost prema promjenama


Spremno prihvaćamo izazove i uvijek tražimo inovativna rješenja. Ne bojimo se iznijeti vlastita mišljenja kao ni čuti i prihvatiti tuđa. Otvoreni prema novim idejama, usvajamo trendove koji će unaprijediti naše procese i doprinijeti boljim rezultatima.

Pozitivan stav


Ulažemo u međuljudske odnose i potičemo otvorenu komunikaciju jer su dobra atmosfera i zadovoljni zaposlenici neizostavan preduvjet dobrog poslovanja. Međusobno si pomažemo i nikad se ne obeshrabrujemo pogreškama.

vrh stranice