Zlatna nagrada Effie i srebrna IdejaX za Wiener osiguranje na festivalu DK Home 2021!

16.06.2021.

Wiener osiguranje osvojilo je zlato u prestižnom natjecanju Effie i srebro u natjecanju IdejaX
S velikim zadovoljstvom i ponosom možemo objaviti da smo 14. i 15. lipnja 2021. osvojili prestižne nagrade Effie i IdejaX na festivalu DK Home 2021., spin-offu Dana komunikacija - najvećeg i najprestižnijeg regionalnog festivala marketinške industrije.

1Natjecanje Effie – zlato u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge za kampanju Osigurava vaš mir
 Nagrada Effie dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama pod sloganom Ideje koje djeluju, što znači da se osim kreativnosti nagrađuju i učinkovitost te strateško promišljanje kampanja. Ova prestižna nagrada krajnji je dokaz i priznanje koje se na nacionalnoj razini dodjeljuje najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.
 Po ulasku u finale moguće je osvojiti zlato, srebro ili broncu, no ništa od toga nije garantirano – ukoliko žiri odluči da nisu zadovoljeni svi kriteriji, projekt ostaje bez nagrade. Iz tog je razloga ovaj uspjeh još veći, jer je Wiener bio jedan od samo dva natjecatelja u 18 kategorija koji su osvojili zlatni Effie.

2. IdejaX - srebro u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge za kampanju Osigurava vaš mir

 Punih deset godina IdejaX nagrađuje ideje koje pomiču granice te je pojam nacionalnog natjecanja u kreativnosti. Po ulasku u finale moguće je osvojiti zlato, srebro ili broncu, no ništa od toga također nije garantirano.

 Nakon osvojenog zlata u 2020., žiri je ponovno nagradio kampanju Osigurava vaš mir srebrom u skupini Best on market.

Trud, upornost i kreativnost donijeli su nam ovaj fantastičan projekt koje je prepoznala i nagradila i struka, a vjerujemo da će nam to još više pomoći u izgradnji Wiener brenda.

Više o festivalu
Obje nagrade dodjeljene su u sklopu Dana komunikacija, najvećeg i najprestižnijeg regionalnog festivala marketinške industrije. Festival je ove godine održan pod nazivom DK Home 2021., a obzirom na epidemiološku situaciju, organiziran je na otvorenom i s ograničenim brojem posjetitelja na ljetnoj pozornici zagrebačkog kina Tuškanac. Sve dobitnike u ostalim kategorijama možete pronaći na linku.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb