Je li Bezbrižna majica jedina koja vam ovo ljeto treba?

28.06.2021.

Wiener osiguranje izbacilo novu ljetnu kolekciju već popularnih Bezbrižnih majica
Ljeti su najdulji dani, a najkraći rukavi. Ali u moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zato je Wiener osiguranje izbacilo novu ljetnu kolekciju već popularnih Bezbrižnih majica koje dolaze u paketu bez briga i bez dugih rukava. 

Uz nove Bezbrižne majice napokon više ne morate brinuti što spakirati u kofer kad idete na godišnji (ili na vikend izlet) jer vam paše na stvarno sve. U njoj možete čitati knjigu u ležaljci, sjeckati krastavce ili je nabaciti preko bikinija kad idete u šetnju rivom ravno nakon plaže. Kako je napravljena od 100 % pamuka, nećete je htjeti skinuti sa sebe. Ne morate je niti peglati - samo je osušite na ljetnom povjetarcu i spremni ste.

Kako najlakše do najležernije sezonske majice? Osim što Wiener osigurava vaš mir, na svom Instagram profilu osigurava i da 10 najbezbrižnijih osoba dobije ovu majicu. 
Bez brige - svatko dobiva po dvije majice, da ne razmišljate što nositi dok se jedna pere. Za osvojiti majicu ne morate zasukati rukave nego samo napisati svoju malu ljetnu brigu, a stignete se prijaviti na natječaj do 2. srpnja. 
Postanite dio bezbrižnog društva u kojem su Andrea Trgovčević i Kristijan Iličić, Damir Kedžo, Pamela Smoljanić, Martina Vuletić, Slađana Ostić i Vlatko Štampar, a pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.

Jedno je sigurno: bezbrižni kroj dobro stoji svima.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb