VIG KIDS CAMP 2019: Već desetu godinu za redom 500 djece iz 23 zemlje uživalo u austrijskim kampovima

Tijekom posljednja dva tjedna, više od 500 djece zaposlenika Vienna Insurance Group iz 23 države Središnje i Istočne Europe uživalo je u nezaboravnim druženjima kroz sport, rekreativne aktivnosti te posjete kulturnim i prirodnim ljepotama Austrije.

"Ove smo godine po deseti puta pozvali djecu zaposlenih u VIG Kids Camp. Naša je želja da mladi iz cijele Europe steknu vrijednosti koje su sastavni dio svakodnevnog rada u našoj grupi - međusobno razumijevanje, društvena svijest i osjećaj solidarnosti, a sve kroz zabavu i rekreativne aktivnosti.", izjavio je g. Geyer, pokretač i pokrovitelj projekta VIG Kids Camp.

Više od 500 djece iz 23 države, a među njima i 21 dijete zaposlenika Wiener osiguranja u Hrvatskoj, provelo je dva tjedna u četiri austrijska kampa - Strebersdorf kamp u Beču, kamp Wagrain u Salzburgu, kamp Seeboden u Koruškoj te Maria-Lankowitz kampu u pokrajini Styria. 

Da bi sudjelovali u VIG Kids Camp-u, djeca su početkom ove godine trebala pokazati svoj umjetnički izričaj kroz fotografski natječaj na temu „Fotografiraj sliku mira“. Natječaj je bio otvoren za svu djecu VIG-ovih zaposlenika u dobi od 9 do 13 godina, a najkreativniji su nagrađeni boravkom u jednom od kampova. Manji broj odabranih fotografija ušao je u izbor za godišnju nagradu Alfred Fried Photography 2019. u kategoriji za djecu, a pobjednik će osvojiti novčanu nagradu od 1.000 eura.

Kako je izgledao deseti po redu VIG Kids Camp možete pogledati na https://www.vigkidscamp.com/

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr