Poslovni rezultati Wiener osiguranja Vienna Insurance Group d.d. u prvoj polovici 2019.

Snažan rast u neživotnim osiguranjima i obilježavanje 20 godina poslovanja u Hrvatskoj.
Prema kumulativnim podacima za lipanj 2019. Društvo bilježi ukupnu premiju od 497,7 milijuna kuna (493,7 mil.kn HR tržište), što predstavlja rast od 1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine te drži stabilnu 4. poziciju na tržištu s udjelom od od 8,6% (8,7% na HR tržištu). 

 U segmentu životnih osiguranja Wiener osiguranje bilježi manji pad od 3% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je ukupno tržište životnih osiguranja raslo 1,2%. 

 Kao i u prethodnom razdoblju, Wiener osiguranje nastavlja rasti u neživotnim osiguranjima. U odnosu na isto razdoblje 2018. godine Društvo bilježi rast od 6,3% (6,2% na HR tržištu), dok je ukupno tržište neživotnih osiguranja raslo 10,6% (odnosno 8,4% HR tržište). Prema vrstama osiguranja najveći porast pokazuju: osiguranje raznih financijskih gubitaka (+227%), osiguranje jamstava (+63%), zdravstveno osiguranje (+40%), pomorska osiguranja (+29%) te osiguranje od odgovornosti (+23%).

 Za Društvo je 2019. godina bila jubilarna - 29. svibnja u ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu obilježena je 20. godišnjica poslovanja u Republici Hrvatskoj. Brojni uzvanici, kako iz javnog tako i iz poslovnog života, uživali su u ugodnoj večeri uz klasike svjetske kazališne scene u izvedbi renomiranih izvođača Hrvatskog narodnog kazališta i Kazališta Komedija.

 Wiener osiguranje svakodnevno nastoji svojim djelovanjem promicati dobru korporativnu kulturu kao srž zajedništva i održivog načina poslovanja. Vođeno time, Društvo je početkom ove godine pokrenulo zajednički projekt misije, vizije i vrijednosti u kojem su sudjelovali svi zaposlenici. 

 Misija Društva je cilj omogućiti građanima i tvrtkama miran san osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju, dok vizija prikazuje budućnost u kojoj Wiener ima ključnu ulogu u osiguranju svake osobe, doma i tvrtke u Hrvatskoj. Vrijednosti Društva uključuju otvorenost prema promjenama, pozitivan stav, stručnost i ostvarivanje ciljeva.


vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr