Karijere

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. zapošljava više od 700 zaposlenika na preko 80 prodajnih mjesta diljem cijele Hrvatske.
Kao poslodavac težimo, prije svega, biti sinonim za izvrsnost u svakom pogledu, a najvažniji faktor u tome su upravo naši sadašnji i budući djelatnici.
 
Kontinuirano radimo na poboljšanju međusobne komunikacije naših djelatnika, iako su raspoređeni po čitavoj Hrvatskoj te uvelike ulažemo u njihovo obrazovanje i daljnje usavršavanje.
Posebnu pažnju posvećujemo organizaciji seminara i radionica unutar našeg Društva - mnogi od zaposlenika sudjeluju na brojnim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu, mobility programima uz razmjenu znanja i iskustava, a u suradnji s matičnom tvrtkom iz Beča, Vienna Insurance Group, posebno pratimo mlade ljude s potencijalom za obnašanje voditeljskih i ekspertnih funkcija.
 
Izrazito se ponosimo našim zaposlenicima koji svojim usavršavanjem i radom doprinose razvoju našeg Društva, a visoka pozicija na osigurateljnom tržištu siguran je pokazatelj da iza njih stoji znanje. Kao društvu za osiguranje, od strateške nam je važnosti razvijati jaku i stabilnu prodajnu mrežu koju prije svega čine naši savjetnici u osiguranju. Ukoliko trenutno nemamo objavljenih otvorenih natječaja za radna mjesta, otvorene ponude za radno mjesto u prodaji osiguranja za područje cijele Hrvatske i više su nego dobrodošle. Idealni kandidati za rad u našem poslovnom okruženju komunikativne su, proaktivne, savjesne i organizirane osobe, motivirane za učenje i usavršavanje.
 
Ako ste Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. prepoznali kao mjesto na kojem biste mogli ostvariti svoje profesionalne ciljeve, molimo Vas da svoje molbe sa životopisom uputite na adresu: posao@wiener.hr. Sve pristigle molbe bit će razmotrene i obrađene, a u slučaju potrebe kontaktirat će Vas naša Služba ljudskih potencijala. 
 
Javite se i postanite dio našeg Wiener tima!

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb