Wiener osiguranje VIG osvojilo nagradu IdejaX na Danima komunikacija

03.04.2017.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group osvojilo je brončanu nagradu IdejaX za svoju kampanju „Vrag nikad ne spava“ u suradnji s agencijom Grey Worldwide Zagreb, u kategoriji financijske i osiguravajuće industrije.

Ovog vikenda na Danima komunikacija u Rovinju održano je najveće i najvažnije okupljanje marketinških stručnjaka u zemlji te su dodijeljene nagrade za najbolje marketinške kampanje u protekloj godini.
Osim razmjene ideja i upoznavanja s onim najboljim što je industrija proizvela u prethodnoj godini, u sklopu festivala tradicionalno se dodjeljuju i nagrade Effie, za najučinkovitije reklamne kampanje po pojedinim industrijama, nagrade Mixx za najbolja digitalna rješenja i IdejaX za najbolja kreativna rješenja.

U vrlo strogom selekcijskom postupku i odlukom članova žirija koji čine neki od najboljih i najiskusnijih marketinških stručnjaka Hrvatske, kampanja za dopunsko zdravstveno osiguranje „Vrag nikad ne spava“ prepoznata je kao jedna od ideja koja pomiče granice, a Wiener osiguranje i agencija Grey Worldwide Zagreb osvajanjem brončane nagrade potvrdili su kako su inovacija i kreativnost važni za uspjeh u osigurateljnoj industriji.

Nagrađenu kampanju možete pogledati ovdje.
vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr