VIG KIDS CAMP 2018: 500 djece iz 23 zemlje uživalo u dječjim kampovima u Austriji

Tijekom posljednja dva tjedna, više od 500 djece zaposlenika Vienna Insurance Group iz Austrije te Središnje i Istočne Europe, proveli su nezaboravne dane u dječjim kampovima u Austriji. Osim uživanja u sportskim aktivnostima i razgledavanja prirodnih ljepota Austrije, djeca su posjetila domove umirovljenika, a sve pod motom ovogodišnjeg okupljanja „Povezivanje generacija“.

“Ove godine, pozvali smo djecu zaposlenika članica grupacije u Austriju na VIG Kids Camp već devetu godinu zaredom,” pojašnjava Günter Geyer, Predsjednik Uprave Wiener Städtische Versicherungsvereina, koji je ujedno i inicijator i pokrovitelj kampa. „Glavni cilj druženja s umirovljenicima bio je razvijanje životnih vrijednosti kod naših najmlađih članova društva te jačanje osjećaja solidarnosti i empatije za starije i nemoćne.“ izjavio je g. Geyer.

Oko 500 djece iz 23 zemlje provelo je dva tjedna u jednom od četiri kampa: City Camp u bečkoj četvrti Strebersdorf, Country Camp u Wagrainu, Mountain Camp u Bad Goisernu i Lake Camp u Seebodenu.

Kako bi mogli sudjelovati u VIG Kids Camp-u, djeca su bila pozvana pokazati svoju umjetničku crtu kroz fotografski natječaj na temu „Fotografiraj sliku mira“, koji se održao početkom 2018. Natječaj je bio otvoren za djecu zaposlenika VIG-a u dobi od 9 do 13 godina. Autori najkreativnijih fotografija bili su nagrađeni pozivom u VIG Kids Camp 2018. Osam odabranih fotografija ušle su u izbor za godišnju nagradu Alfred Fried Photography 2018, u kategoriji za djecu, a pobjednik će osvojiti novčanu nagradu od 1.000 eura.

Kako je izgledao ovogodišnji VIG Kids Camp pogledajte na www.vigkidscamp.com

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr