Prestižna nagrada srebrni Effie za Wiener kampanju dopunskog zdravstvenog osiguranja!

Wiener osiguranje osvojilo je srebro u prestižnom natjecanju Effie na festivalu Dani komunikacija 2022.

S velikim zadovoljstvom i ponosom možemo objaviti da smo 1. travnja 2022. za našu prošlogodišnju kampanju dopunskog zdravstvenog osiguranja osvojili prestižnu nagradu Effie na festivalu Dani komunikacija 2022., najvećem i najprestižnijem regionalnom festivalu marketinške industrije.

 Nagrada Effie dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama. Na Effie natjecanju najvažnija je učinkovitost, te kako su razni marketinški elementi – strategija, kreativnost, mediji, istraživanje – funkcionirali zajedno da bi postigli sjajne rezultate. Žiri vrednuje navedena četiri kriterija pri ocjenjivanju cjelokupne učinkovitosti marketinških kampanja.

Po ulasku u finale moguće je osvojiti zlato, srebro ili broncu, no ništa od toga nije garantirano – ukoliko kampanja ne osvoji dovoljan broj bodova za prelazak praga koji postavlja žiri, projekt ostaje bez nagrade. Iz tog razloga smo još ponosniji, jer je žiri ove godine bio jako strog – u svih 9 kategorija dodijeljeno je tek jedno zlato, 4 srebra i 4 bronce, a naša kampanja jedini je nagrađeni projekt u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge! 

Više o festivalu

Kao i do sada. nagrada Effie dodjeljuje se u sklopu Dana komunikacija, najvećeg i najprestižnijeg regionalnog festivala marketinške industrije, koji se nakon dvije godine pauze ponovno održao u Rovinju u svom punom sjaju. Sve dobitnike u ostalim kategorijama možete pronaći na linku.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr