Zlatni sponzor kazališta Komedija

15.02.2016.

U prostorijama Wiener osiguranja VIG u Zagrebu svečano je potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji sa Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“. Ugovor su u ime Wiener osiguranja potpisali članovi Uprave gospođa Jasminka Horvat Martinović i gospodin Božo Šaravanja, te gospodin Niko Pavlović, ravnatelj Kazališta Komedija.

Potpisom ovog ugovora Wiener osiguranje postalo je Zlatni sponzor Kazališta Komedija u njegovoj jubilarnoj sezoni, te njegov službeni osiguratelj, što će – kako je istaknuo Upravitelj marketinga Kazališta Komedija, gospodin Miljenko Puljić, koji je također nazočio potpisivanju ovog ugovora, neminovno omogućiti još kvalitetniji programski sadržaj Kazališta.

Prilikom potpisivanja ugovora gospodin Šaravanja je izjavio: „Ovime želimo nastaviti i obogatiti našu tradiciju pružanja podrške kulturnim i umjetničkim ustanovama kao sastavnog dijela naše korporativne kulture. Time smatramo da zajedno pridonosimo kulturnom bogatstvu grada Zagreba i oplemenjujemo zagrebačku umjetničku scenu.“

Gospođa Horvat Martinović istaknula je kako je Wiener osiguranje prepoznalo kazalište Komediju kao vrsnu umjetničku ustanovu koja svojom kvalitetom ansambla i glumačkom postavom u svakom pogledu opravdava ovakvu suradnju.

Ravnatelj kazališta Komedija biranim se riječima zahvalio na ukazanom povjerenju: „Izuzetno smo zadovoljni i cijenimo što Wiener osiguranje, kao jedna od najstarijih i najcjenjenijih europskih osigurateljskih kuća izborom Kazališta Komedija kao partnera dokazuje da je prepoznalo iznimnu umjetničku kvalitetu koju Komedija njeguje punih šezdeset i pet godina.“ Gospodin Pavlović dodao je da će ova suradnja zasigurno doprinjeti povećanju kvalitete produkcije kazališta za čije ulaznice mjesecima čeka više od 20 000 ljudi.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr