Wiener Wolonterski klub

Wolonterski klub

Volonterstvo svojim djelovanjem doprinosi u izgradnji solidarnosti prema članovima zajednice koji imaju otežane životne okolnosti, te im pomaže kako bi postali njeni ravnopravni članovi. Vjerujemo kako upravo u tom segmentu na nama kao kompaniji leži velika odgovornost djelovati danas kako bi pomogli stvoriti bolje sutra za generacije koje dolaze, te zato predano radimo na razvoju kulture korporativnog volontiranja.

Potaknuti brojnim prijavama zaposlenika za sudjelovanjem u našim projektima društveno odgovornog poslovanja i istaknutim volonterskim aktivnostima kojima se naši zaposlenici u slobodno vrijeme bave već dugi niz godina, u proljeće 2021. godine osnovali smo klub kroz koji pružamo pomoć zajednicama u kojima djelujemo – naš Wolonterski klub koji nagrađuje i promiče kulturu korporativnog volontiranja.

Wolonterski klub ukratko

Wolonterski klub okuplja Wienerovce sa zajedničkom željom za nesebičnim pomaganjem zajednici i potrebitima u svojoj blizini, a članovima kluba mogu postati svi Wienerovi zaposlenici. Cilj ove inicijative je svima približiti dobrobiti volontiranja, te se prisjetiti kako svaki novi dan donosi priliku da dobrim djelima pokrenemo pozitivne promjene u našoj okolini i pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kako bi osigurali okvir za uključenje zaposlenika iz cijele Hrvatske, izmjenama Pravilnika o radu omogućeno je korištenje plaćenog dopusta u svrhu korporativnog volontiranja u trajanju od jednog radnog dana godišnje, te Wolonteri kroz internu aplikaciju mogu brzo i jednostavno predati Zahtjev za plaćenim dopustom i dostaviti dokaz o angažmanu u vidu Potvrde o volontiranju te ostale relevantne dokumente.

Wolonterski klub na intranetu svakog mjeseca objavljuje prijedloge i ideje za volontiranje s ciljem inspiriranja kolega da se uključe u hvalevrijedne humanitarne projekte, a Wolonteri i sami mogu odabrati lokalne udruge kojima žele pomoći.

Nagrade Wolonterskog kluba

Poznata izreka kaže kako volonteri za svoj rad ne dobivaju i ne traže nikakvu naknadu, ali to nije zato što je njihov rad besplatan, već zato što je njihov doprinos neprocjenjiv. Upravo zato, svi Wienerovci koji tijekom godine sudjeluju u aktivnostima Wolonterskog kluba i prijave se Wolontersku nagradu dobivaju službeno priznanje za svoj trud te sudjeluju i u izboru za Wolontera i Woloterski tim godine.

Za 2021. godinu u konkurenciji timova nagrađeni Wolonterski tim Duga Resa svoju je nagradu tako donirao humanitarnoj udruzi za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti Jak kao Jakov, dok je pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji Wolontera Mladen Kaladžić svoju nagradu donirao humanitarnoj organizaciji ADRA Hrvatska. Osim toga, naš je Wolonterski klub za svoje aktivnosti nagrađen i brončanom nagradom prestižnog nagrade Grand Prix-a Hrvatske udruge za odnose s javnošću!

Ovim putem želimo zahvaliti svim Wienerovcima koji su svojim nesebičnim zalaganjem i pomaganjem onima kojima je pomoć najpotrebnija omogućili pozitivne promjene u našoj okolini. S ponosom možemo reći kako je u prvih 15 mjeseci postojanja našeg Wolonterskog kluba u 18 volonterskih akcija odrađeno više od 1000 volonterskih sati u kojima je sudjelovalo 305 Wolontera, a navedeni rezultati služiti će nam kao poticaj za nove društveno odgovorne aktivnosti i daljnji razvoj našeg Wolonterskog kluba!

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb