VIG KIDS CAMP 2017: 500 djece iz 22 zemlje fotografiralo je svoje značenje mira

07.08.2017.

Tijekom posljednja dva tjedna, oko 500 djece u VIG Kids Campu bavilo se fotografijom na temu mira zajedno sa slavnim fotografom Lois Lammerhuberom. Te fotografije prijavljene su za Alfred Fried Photography Award, koja će prvi puta od ove godine imati i kategoriju za djecu.

Djeca zaposlenika Vienna Insurance Group iz Austrije i Središnje i Istočne Europe provela su dva tjedna u mnogobrojnim zabavnim aktivnostima koje su uključivale planinarenje, razgledavanje Beča, Salzburga i Klagenfurta, sportove i igre te tečaj fotografije.


Ove godine, pozvali smo djecu zaposlenika članica grupacije u Austriju na VIG Kids Camp već osmu godinu zaredom,” pojašnjava Günter Geyer, Predsjednik Uprave Wiener Städtische Versicherungsvereina, i inicijator i pokrovitelj kampa. Osim tečaja fotografije, djeca su opet posjetila dom za umirovljenike tijekom svog boravka. “Ove aktivnosti osmišljene su kako bi najmlađim članovima našeg društva dali uvid u vrijednost raznolikosti, solidarnosti i predanosti dobrotvornom radu,” izjavio je g. Geyer.


Oko 500 djece iz 22 zemlje provelo je dva tjedna u jednom od četiri kampa: City Camp u četvrti Beča zvanoj Strebersdorf, Country Camp u Wagrainu, Mountain Camp u Bad Goisernu i Lake Camp u Seebodenu. Kako bi mogli sudjelovati u VIG Kids Camp-u, djeca su bila pozvana pokazati svoju umjetničku crtu kroz umjetnički natječaj na temu „Nacrtaj sliku mira“, koji se održavao početkom 2017. Natječaj je bio otvoren za djecu zaposlenika Vienna Insurance Group-e u dobi od 9 – 13 godina. Najkreativniji crteži nagrađeni su pozivom u VIG Kids Camp 2017.


Kako im je bilo možete pogledati na www.vigkidscamp.com

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr