Novi projekt društvenog odgovornog poslovanja "Wiener Zmajstori"

14.04.2021.

Suradnja s humanitarnom udrugom Mali Zmaj

Wiener osiguranje VIG započelo je suradnju s udrugom Mali zmaj, humanitarnim društvom koje se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. Njihove aktivnosti obuhvaćaju organizaciju radionica za djecu koje uključuju igru, sport, zabavu i izlete, ali i pružanje stručne pomoći pri učenju, vježbe logopeda i psihoterapije za djecu u potrebi.

Kako bi Wiener osiguranje moglo kontinuirano pomagati udrugu, pokrenut je novi projekt društveno odgovornog poslovanja pod nazivom Wiener Zmajstori. Malom Zmaju omogućili smo besplatno korištenje Wienerovog prostora na lokaciji Ulica Grada Mainza u Zagrebu na šest mjeseci. Udruga će koristiti prostor za individualnu pomoć djeci štićenicima kao što su logopedske vježbe, razgovori s psihologom ili instrukcije.

Naravno, projekt tu ne staje i odmah nastavljamo s daljnjim aktivnostima u kojima će sudjelovati i brojni Wienerovi zaposlenici, a sve novosti možete popratiti na našoj web stranici. 

[O MALOM ZMAJU]

Preko 400 djece štićenika udruge na prvi pogled se ne razlikuje mnogo od svojih vršnjaka, no njihov je životni put puno teži – dolaze iz vrlo siromašnih obitelji ili odrastaju u domovima za nezbrinutu djecu. Često im je potrebno ono najosnovnije, stvari koje većina ljudi kupuje bez da uopće pogleda cijenu. Ako odrastaju u domu za nezbrinutu djecu, uglavnom nemaju ni roditelje koji im mogu biti oslonac. Nerijetko im je potrebna i psihološka pomoć kako bi lakše prebrodili životne situacije u kojima se nalaze.

Udruga također putem svoje aplikacije tokom cijele godine prikuplja donacije za djecu za pomoć djeci i u raznim prigodama kao što su rođendani, blagdani, početak škole i sl. 

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb