Instagram profil Wiener osiguranja - mjesto za najmanje online brige :)

29.10.2020.

Istina je da se uvijek o nečemu brinemo. Ali kad riješimo sve važne stvari, onda smo mirni… i jedine brige koje imamo su one o nevažnim stvarima.
Svakodnevno moramo donijeti toliko malih, na prvi pogleda banalnih odluka, da one na kraju ispadnu poprilično teške. Koliko vam se puta dogodilo da vas netko pita o čemu razmišljate, a vama je neugodno reći da samo razmišljate što ćete za ručak?
Ukoliko prethodnih dvadesetak dana niste bili naročito aktivni na društvenim mrežama, imamo jednu veliku novost koja nas veseli – Wiener osiguranje od sada je aktivno i na Instagramu, pod korisničkim imenom @wiener.osiguranje! :) Skočite na naš profil i nasmijte se, jer tamo će vas baš biti briga za velike brige.

Kako smo se odlučili za ovaj kanal? Ideja naravno nije došla preko noći i već se dugo razmatrala. Htjeli smo osiguranje približiti milenijalcima i pokazati im da nije nikakav bauk, već dapače, sigurno ulaganje u budućnost. 

Upravo zato smo Instagram odabrali kao idealan kanal za još veće podizanje svijesti o Wiener brandu. Za lansiranje smo odlučili razviti inovativnu strategiju i iskoristiti puni potencijal ovog kanala te na potpuno drugačiji način zaintrigirati publiku. Naš je sadržaj baziran na novoj komunikacijskoj platformi „Osigurava vaš mir“, uz dozu humora i inovativne grafičke elemente, animacije i efekte koje smo razvili posebno za ovaj kanal. Također, uključili smo i neizostavne dionike Instagram kulture – influencere.

Jedan od najpoznatiji hrvatskih travel-bloggera, Kristijan Iličić, najviše je brinuo kako se spakirati u skladu s vremenskom prognozom.

Video sa svojim malim brigama snimila je i Maša Zibar, jedna od najpoznatijih hrvatskih beauty influencerica. Kao što možete vidjeti na linku, Mašu je najviše brinula rasprodaja njenih beauty potrepština na kišne dane.

Nakon Maše, hrvatska glumica Petra Kurtela zabrinuto je tražila svoje papuče, jer otkad je zapratila Wiener na Instagramu, najveća briga joj je bila pronalazak krivca za ovu misteriju.

Jeste li se ikada zapitali zašto se ključna kost baš tako zove, zašto je baš ona ključna? Niste jedini – jedan od najpopularnijih hrvatskih stand-up komičara Vlatko Štampar u svom urnebesnom videu također promišlja o terminologiji anatomije. 

Za kraj je tu bio Damir Kedžo, koji je zbunjeno skupio hrpu kalendara i zbrajao koliko je zapravo prošlo dana od „365 je prošlo danaaa..“.

Ako nas do sada niste pratili na Instagramu, nadamo se da smo vam sada dali sve potrebne razloge. Tek smo počeli, u planu su nam je puno novih i zabavnih aktivnosti, a vi samo trebate kliknuti na profil i stisnuti follow. Nakon toga, na Instagramu su samo male brige. ;)

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr