TeleDoc - online liječnička podrška 24/7

Za korak više u brizi za zdravlje, u ovom nepredvidivom periodu potrebna je dostupnost liječnika koji nas može profesionalno savjetovati, a vrijeme pandemije je, između ostalog, obilježeno i smanjenom dostupnosti zdravstvenih usluga.
Početkom 2022. godine Wiener je u svojoj ponudi predstavio novi, inovativni proizvod koji omogućava upravo to - adekvatno liječničko savjetovanje, bilo gdje i u bilo kojem trenutku.
ŠTO JE TELEDOC I KAKO SE KORISTI?
 
Novi proizvod zdravstvenog osiguranja pod nazivom TeleDoc je inovacija na području telemedicine koja pruža mogućnost neograničenog broja video konzultacija s liječnicima 24 sata dnevno. Usluga video konzultacije provodi se putem mobilne aplikacije MyTeleDoc, koju je moguće besplatno instalirati na mobitel ili drugi pametni uređaj, a koja u svijetu ima preko 50.000 korisnika. 
 
Registracija je brza, jednostavna i intuitivna - nakon upisa nekoliko osnovnih podataka o korisniku, u polje ID partnera upisuje se broj police Wiener osiguranja. Nakon provedene aktivacije unutar najviše 24 sata, aplikacija je spremna za korištenje.
 
TeleDoc omogućava klijentu da u bilo koje doba dana i s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj ili inozemstvu odabirom opcije Nazovi liječnika uspostavi video poziv i razgovara s licenciranim liječnikom bez dugog čekanja ili naručivanja. Broj i trajanje poziva nisu ograničeni, kao ni broj poziva prema liječnicima koji su dostupni 24 sata dnevno.
 
Kako bi se olakšao razgovor s liječnikom, na raspolaganju je i opcija spremanja medicinske dokumentacije i mogućnost uvida liječnika u medicinsku dokumentaciju. Medicinska dokumentacija se ne dijeli s liječnikom, već liječnik ima uvid u dokumentaciju samo za vrijeme trajanja poziva. Svaki poziv završava pisanom opservacijom liječnika, kako bi korisnik putem aplikacije mogao pratiti sve svoje pozive u arhivi poziva.

KAKO UGOVORITI TELEDOC?
 
TeleDoc se može ugovoriti u samo nekoliko klikova putem Wiener webshopa kao pridruženi program uz dopunsko zdravstveno osiguranje za svega 0,93 EUR / 7 HRK mjesečno
 
Osim na webshopu, TeleDoc je dostupan i na svim Wiener prodajnim mjestima kao pridruženi program dopunskog ili dodatnog zdravstvenog osiguranja, te obveznog auto osiguranja za istu cijenu, 0,93 EUR / 7 HRK mjesečno. Također se može ugovoriti i kao samostalan proizvod, a iznos godišnje premije je 26,28 EUR / 198,00 kn.

TELEDOC USLUGE
 
Telemedicinska usluga sastoji se od općeg medicinskog savjetovanja koje je neophodno s medicinskog stajališta, te uključuje:
• Anamnezu na temelju zdravstvenih protokola
• Preporuku za daljnju obradu radi postavljanja dijagnoze i praćenja stanja
• Savjetovanje o simptomima, dijagnozama i lijekovima
• Preporuku terapijskog ponašanja i upoznavanje osiguranika s terapijskim mjerama i mogućnostima
• Preporuke za ambulantnu medicinsku rehabilitaciju
• Preporuke za oporavak i/ili medicinsku njegu kod kuće
• Informiranje osiguranika o zdravstvenoj skrbi
• Objašnjenje medicinskih pojmova i dijagnoza.

Jednom kada ugovorite TeleDoc proizvod, potrebno je svega nekoliko klikova unutar aplikacije kako bi se došlo u kontakt s liječnikom. Radi se o liječnicima s višegodišnjim iskustvom, koji su dostupni upravo kako bi osiguraniku pružili pomoć u trenutku kada mu je briga za zdravlje na prvom mjestu. 
 
TeleDoc predstavlja jedan potpuno novi standard zdravstvene zaštite, te dodaje novi segment sigurnosti kada je u pitanju zdravstveno osiguranje.  

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb