Sprječavanje prijevara

Društvo Wiener osiguranje VIG d.d. usvojilo je Politiku upravljanja rizikom prijevara s nizom mjera za prevenciju prijevara u osiguranju.

U tu svrhu uspostavili smo sustav koji omogućava i anonimnu prijavu o sumnjivim, neetičnim ili nezakonitim aktivnostima koje za posljedicu imaju, ili bi mogle imati, nanošenje štete osiguranicima i cijelom Društvu.
Prema dostupnim informacijama procijenjena šteta uslijed prijevara u Hrvatskoj je znatna, što između ostalog, ima za posljedicu i povećanje premije osiguranja. Naše Društvo stoga provodi stroge interne kontrole s ciljem sprječavanja prijevara, te nam je namjera putem ovog sustava tj. uz pomoć Vaših prijava, dodatno umanjiti potencijalne rizike.

Kako bi nam pomogli u ranom otkrivanju prijevara i u njihovom uspješnom otklanjanju kreirali smo Obrazac uz pomoć kojeg možete izvršiti prijavu sumnje na prijevaru .

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

Upload
Molimo pričekajte
Odaberite prilog klikom na opciju Browse te nakon toga kliknite na opciju Upload.
Želim ostati anoniman:

 
Potvrđujem da su podaci navedeni u prijavi točni i dani u dobroj vjeri
*  
Kontaktni podaci prikupljeni ovim obrascem neće  biti javno objavljeni niti će koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na Vaš upit! Uvjeti korištenja.
vrh stranice