Kultura i umjetnost

Wiener osiguranje djeluje u zajednici podržavajući razne insitucije i ustanove sponzorstvima i donacijama. Prema našim korporativnim vrijednostima, a i tradiciji austrijske matične kuće, usmjereni smo na projekte iz kulture i umjetnosti te na socijalne projekte čime želimo pomoći u boljoj kvaliteti života naših sugrađana.

Suradnja s Galerijom Klovićevi dvori


Wiener osiguranje i Galerija Klovićevi dvori započeli su suradnju sponzorstvom izložbe "Izazov moderne: Zagreb – Beč oko 1900.", a suradnja u obliku ekskluzivnog osiguratelja svih projekata Galerije Klovićevi dvori nastavit će se kroz cijelu 2017. godinu.

„Vrlo rado smo prihvatili sudjelovanje u ovom divnom projektu, uz koji nas osim ljubavi prema umjetnosti veže i bečka adresa naše matične kuće. Wiener osiguranje podržava sve oblike kulture i umjetnosti, a osiguravati ova renomirana umjetnička djela svjetskog značaja u organizaciji jednog od naših najutjecajnijih muzeja svakako je jedinstven doživljaj i naše veliko zadovoljstvo“, kazao je Božo Šaravanja, član Uprave Wiener osiguranja Vienna Insurance Group d.d.

Wiener osiguranje Zlatni sponzor i službeni osiguratelj kazališta „Komedija“


U prostorijama Wiener osiguranja VIG u Zagrebu svečano je potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji sa Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“. Ugovor su u ime Wiener osiguranja potpisali članovi Uprave gospođa Jasminka Horvat Martinović i gospodin Božo Šaravanja, te gospodin Niko Pavlović, ravnatelj Kazališta Komedija.

Zagrebačka filharmonija


Svakim koncertom Zagrebačke filharmonije (O)SIGURAN Vam je vrhunski GLAZBENI DOŽIVLJAJ. Wiener osiguranje dugogodišnji je partner i osiguratelj ove 140 godina postojane glazbene institucije koja je promotor glazbene umjetnosti diljem Hrvatske i kulturni veleposlanik Hrvatske u svijetu.

Svi posjetitelji koncerata Zagrebačke filharmonije, za vrijeme njihovog trajanja, osigurani su od posljedica nesretnog slučaja, krađe stvari iz garderobe kao i krađe prtljage iz motornog vozila.

"Abeceda novca"


U sklopu projekta financijskog opismenjavanja djece i mladih, Wiener osiguranje sa zadovoljstvom je prihvatilo sponzorstvo izložbe „Abeceda novca“ u organizaciji Erste & Steiermärkische banke.

„Abeceda novca“ je interaktivna izložba koja kroz igru govori o povijesti novca, njegovoj funkciji kao sredstvu razmjene, izradi i distribuciji, o vrijednostima, različitim vrstama trgovine, siromaštvu, štednji, ulaganjima…

Namijenjena je djeci starijoj od 8 godina, a budući da podučava osnovama financijske pismenosti, bit će zanimljiva svim generacijama posjetitelja.
Izložba se može pogledati u Tehničkom muzeju "Nikola Tesla" do 24.04.2017., a ulaznicom za izložbu možete razgledati i cijeli Muzej.

 

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
 
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:

prijavasteta@wiener.hr (neživotna osiguranja)

 stete-oz@wiener.hr (životna osiguranja)

 likvi-dzo@wiener.hr (dopunsko zdravstveno osiguranje)

 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr