Innova Aktiv

Želite li štedjeti na dulji rok uz potencijalno veću zaradu ili ste pak konzervativnijih ulagačkih sklonosti? Možda jednostavno želite sigurnost za sebe i one koji su Vam važni? Odgovor na ova različita pitanja zapravo je isti -Innova Aktiv.

Innova Aktiv je životno osiguranje za slučaj smrti i doživljenja s garancijom isplate kod kojeg ugovaratelj osiguranja preuzima rizik ulaganja.

Svojom premijom možete ostvariti dvije vrste ulaganja: ulaganje s garantiranim prinosom i ulaganje u investicijski fond koje donosi potencijalno veću zaradu. Prilikom ugovaranja sami birate koliki udio u ukupnoj premiji za ulaganje ćete uložiti u investicijski fond (od 0 do 95%). Postoji i mogućnost dodatne jednokratne uplate na početku osiguranja koja se tretira kao ulaganje s garantiranim prinosom kao i mogućnost dodatne uplate, jednom godišnje za vrijeme trajanja osiguranja, koja se ulaže u investicijski fond.
Prednost ovog programa je i dodatna zaštita Vašeg prinosa tako što se prinos ostvaren na temelju investicijskog fonda, nakon što dosegne određenu razinu, prebacuje u pričuvu za pokriće garantirane svote, koja se isplaćuje po doživljenju isteka osiguranja.

Ovaj program možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama odabirom:

 • iznosa premije
 • garantirane svote za slučaj smrti
 • visine i vrste riziko pokrića
 • omjera uplata za ulaganje s garantiranim prinosom i ulaganje u investicijski fond
 • dinamike plaćanja,

a svoj odabir možete mijenjati za vrijeme trajanja osiguranja.

Pogodnosti za Vas

 • Dodatna zaštita prinosa
  Prinos ostvaren putem investicijskog fonda, nakon što dosegne određenu razinu, prebacuje se u pričuvu za pokriće garantirane svote, koja se isplaćuje po doživljenju isteka osiguranja.
 • Mogućnost ugovaranja dodatnih pokrića
  Za Vašu sveobuhvatnu zaštitu, uz glavno pokriće, možete odabrati i neka od dopunskih pokrića: smrt uslijed nezgode, smrt uslijed prometne nezgode, smrt uslijed srčanog ili moždanog udara, nastanak teško bolesnih stanja kao posljedica nezgode, trajni invaliditet kao posljedica nezgode, dnevna naknada za boravak u bolnici u slučaju nezgode, prijelom kostiju zbog nesretnog slučaja, rođenje djeteta i operacija.
 • Mogućnost dodatnih jednokratnih uplata
  Na početku ili za vrijeme trajanja osiguranja imate mogućnost dodatnih uplata kojima možete povećati iznos premije namijenjene ulaganju: dodatne jednokratne uplate na početku osiguranja koja se tretira kao ulaganje s garantiranim prinosom i mogućnost dodatne uplate, jednom godišnje za vrijeme trajanja osiguranja, koja se ulaže u investicijski fond.

Program Innova Aktiv ugovara se na razdoblje od 5 do 40 godina uz minimalni obrok premije od 15 € mjesečno, a mogu ga ugovoriti osobe od 18 do 65 godina starosti uz maksimalnu izlaznu dob od 85 godina.
Za Vašu sveobuhvatnu zaštitu, uz glavno pokriće možete odabrati i neka od dopunskih pokrića u skladu s Vašim potrebama.

 

Detaljniji pregled kretanja vrijednosti fonda ERSTE ADRIATIC BOND možete pronaći na poveznici.

 

 

Dokument s ključnim informacijama za preuzimanje (KID)

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
 
Služba marketinga i korporativnih komunikacija
 
Mail: marketing@wiener.hr