Akcije

OSIGURAJ SE OD PADA NA TEHNIČKOM PREGLEDU!

POSEBNA PONUDA SAMO U SVIBNJU!

Uz svaku ugovorenu policu obveznog automobilskog osiguranja dobivate Autopass* uslugu osiguranja od pada na tehničkom pregledu za samo 1 kunu!

Autopass je inovativna uslugu ORYX Asistencije koja osiguranicima omogućuje besplatan popravak vozila u slučaju utvrđene neispravnosti na redovnom tehničkom pregledu.

U svibanjskoj akciji osiguranik može iskoristiti besplatan popravak kvara na vozilu u Autopass Paketu 1 do maksimalno 2 sklopa, odnosno kvara do ukupne vrijednosti 800 kn.

Kako koristiti uslugu?
U slučaju da vozilo nije zadovoljilo na tehničkom pregledu, osiguranik putem besplatnog telefona 0800 0888 poziva Kontaktni centar Wiener Asistencije koji koordinira uspostavljanje dijagnoze, otklanjanje kvara na licu mjesta ili u servisnoj radionici te upućivanje osiguranika na ponovni tehnički pregled.

Kontaktni centar na raspolaganju je od 0-24 h, 365 dana u godini.

Za korištenje Autopass usluge potrebno je da osiguranik uz sebe ima Zapisnik o redovnom tehničkom pregledu vozila na kojem su evidentirane greške i utvrđena tehnička neispravnost vozila.

Autopass usluga ugovara se kao dodatno pokriće na polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i vrijedi 45 dana od datuma izdavanja police.

 

OBVEZNO OSIGURANJE OD AUTOMOBILSKE ODGOVORNOSTI

U svibanjskoj akciji Autopass usluga osiguranja od pada na tehničkom pregledu dostupna je samo uz ugovaranje police od automobilske odgovornosti. Provjerite našu ponudu osiguranja od automobilske odgovornosti za osobna vozila MOJ (O)SIGURAN AUTO ZA CIJENU PO MOJOJ MJERI i prednosti koje Vas očekuju s obzirom na dob vozača, snagu motora i registracijsko područje.

Cijenimo Vašu individualnost, sigurnu vožnju i vjernost!

 

*Uključuje Autopass Paket 1 koji pokriva troškove popravka kvara na vozilu u vrijednosti do 800 kn i do 2 sklopa. Akcija traje od 2.5. do 31.5. 2017.

 

Kontaktirajte nas odmah na besplatni info broj 0800 25 80, mail kontakt@wiener.hr ili potražite najbližu Wiener poslovnicu ovdje.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
Tel: +385/1/371 86 00
Fax: +385/1/371 86 01
 
Služba za marketing i korporativne komunikacije
 
Mail: marketing@wiener.hr