Akcije

sAktiv Premium životno osiguranje

Ugovorite policu životnog osiguranja sAktiv Premium od 1.10. do 31.12.2018. i ostvarite pravo na gratis premiju dopunskih pokrića u prvoj godini trajanja osiguranja!

Nitko ne zna što donosi budućnost, ali ugovaranjem police sAktiv Premium možete biti sigurni da će Vaša obitelj biti zaštićena i financijski sigurna. Osigurajte svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih uz financijsku stabilnost te ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija.

Do 31.12.2018. moguće je ostvariti pravo na gratis premiju sljedećih dopunskih pokrića u prvoj godini trajanja osiguranja:

  • dopunsko osiguranje za slučaj smrti od posljedica nesretnog slučaja
  • dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta od posljedica nesretnog slučaja
  • dopunsko osiguranje za slučaj prijeloma kostiju kao posljedice nesretnog slučaja.

Posebnu pogodnost prilikom ugovaranja sAKtiv Premium police moguće je ostvariti isključivo u poslovnicama Erste banke.

Što je sAKtiv Premium?
sAktiv Premium je moderna verzija klasičnog životnog osiguranja kojom su ujedinjene ZAŠTITA – kroz pokriće osiguranih rizika čime se jamči materijalna sigurnost vaših najmilijih i AKUMULACIJA SREDSTAVA – kroz isplatu ugovorene osigurane svote uvećane za pripisanu dobit* pri isteku. Namijenjeno je svima u dobi od 18 do 65 godina života, u trajanju od najmanje 5, a najviše 40 godina. Minimalna godišnja premija iznosi 180,00 EUR / 1.380,00 HRK. Zaštitite sebe i svoju obitelj birajući sami svoju kombinaciju osigurateljnih pokrića prema trenutnim potrebama.

Uz sAktiv Premium kombinirajte svoje svote osiguranja - pružamo vam mogućnost odabira različitog odnosa osigurane svote za slučaj smrti u odnosu na osiguranu svotu za slučaj doživljenja (uomjeru 1:1 i omjeru 2:1). Prilagodite obroke premije prema vašim mogućnostima i željama.

Kako bi vaša zaštita bila potpunija, uz sAktiv Premium moguće je ugovoriti jedno ili više dopunskih osiguranja: za slučaj smrti kao posljedica nesretnog slučaja (uključuje i isplatu svota za slučaj smrti uslijed prometne nezgode), za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja (uključuje trajni invaliditet i dnevnu naknadu za boravak u bolnici) za slučaj operacija, za slučaj prijeloma kostiju kao posljedice nesretnog slučaja, naknadu za rođenje djeteta u iznosu 3% od osigurane svote za doživljenje.

Osigurajte svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih uz financijsku stabilnost te ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija. Već danas ugovorite policu sAktiv Premium u jednoj od poslovnica Erste banke do 31.12.2018. i ostvarite pravo na gratis premiju dopunskih pokrića u prvoj godini trajanja osiguranja.

*Dobit nije zajamčena.

vrh stranice
Kontaktirajte nas

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Mail: kontakt@wiener.hr

Zatražite više informacija o proizvodima
Potražite najbliže prodajno mjesto

Prijava štete

U slučaju štetnog događaja, u najkraćem mogućem roku obavijestite osiguratelja:
likvi-zg@wiener.hr (motorna vozila)
likvi-os@wiener.hr (životna osiguranja i osiguranja od nezgode)
likvi-ri@wiener.hr (ostala osiguranja)
 
Za više informacija slijedite link: Prijava

Direkcija

Slovenska ulica 24
HR – 10000 Zagreb
Tel: +385/1/371 86 00
Fax: +385/1/371 86 01
 
Služba za marketing i korporativne komunikacije
 
Mail: marketing@wiener.hr